Останні приготування перед стартом ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на Буковині

 🆙🆙🆙 Тривають останні приготування перед стартом ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на Буковині


🔶 Уже наступного тижня в Україні стартує проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 н.р. 20 січня розпочнуться інтелектуальні змагання для школярів і на Буковині та триватимуть до 18 лютого.

🔶 Задля належної підготовки до олімпіад сьогодні, 10 січня, відбулися інструктивні онлайн-наради для відповідальних працівників за проведення змагань та для голів журі й оргкомітету.

🔶 Під час зустрічі було обговорено графік й орієнтовну дорожню карту проведення олімпіад. Також визначено локаційно-територіальні центри, на базі яких проходитимуть змагання: Чернівецьке професійно-технічне училище №8, КЗ «Вижницька спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука», Кельменецький професійний ліцей, Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей і Чернівецький політехнічний фаховий коледж.

🔶 Важливою зміною в цьогорічному порядку проведення учнівських інтелектуальних змагань буде перевірка робіт учасників у наступний день після олімпіади. Це оновлення стосується олімпіад з великою кількістю учасників та введено для того, щоб члени журі могли якісніше перевірити учнівські роботи. Під час сьогоднішньої наради було детально обговорено алгоритм проведення таких змагань.

🔶 Окрема увага була надана питанням безпеки під час проведення олімпіад, визначено порядок дій у випадку оголошення повітряної тривоги в регіоні. 

🔶 Також представники Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області надали корисні поради щодо організації роботи команд журі й оргкомітетів, що сприятиме успішному й ефективному проведенню олімпіад.














Коментарі